menuAmbulante begeleiding

Voor wie

Zit je niet lekker in je vel? Voel je je vaak alleen of eenzaam? Trek je je steeds meer terug en voel je je onzeker in het contact met anderen? Vind je het lastig om iedere morgen op te staan en je dag op een prettige manier in te vullen? Laat je de post en de administratie steeds vaker liggen omdat je het overzicht niet meer hebt? Is het rommelig in je huis en onrustig in je hoofd? Dan heb je wellicht behoefte aan ondersteuning bij je dagelijkse bezigheden. Misschien heb je net dat zetje in de rug nodig om zelf de draad weer op te pakken. Wellicht is er meer aan de hand en zoek je iemand die je helpt overzicht, rust en structuur in je leven aan te brengen. Janet Cuber Coaching biedt je de hulp die je nodig hebt, gewoon bij jou thuis.

Het traject

Afhankelijk van wat je nodig hebt, is één of enkele afspraken per maand wellicht voldoende. Heb je meer behoefte aan ondersteuning, dan zie je mij misschien een paar keer per week of zelfs dagelijks.

Kennismaking

Als ik voor het eerst bij je langskom, tasten we je wensen af. Waarbij wil je hulp? Wat kun je zelf? En waarmee kan je omgeving, zoals familie, vrienden of buren, je ondersteunen? Samen bepalen we de doelen die je wilt realiseren. Wil je grip krijgen op je financiën? Of wil je anderen, op straat, in de winkel, of op je werk, op een ontspannen manier kunnen aanspreken? Wil je dat je huis er weer netjes uitziet, zodat je mensen kunt uitnodigen? Of ben je juist op zoek naar een prettige en zinvolle invulling van je dag? Samen zetten wij je doelen, voor de korte en de lange termijn, helder op papier.

Tarieven

WMO
Mijn begeleiding wordt door de gemeente voor personen van 18 jaar en ouder gefinancierd via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Ik werk nauw samen met Thuisbegeleiding op maat, wat maakt dat er altijd vervanging is bij ziekte of vakantie.

Je kunt met je hulpvraag terecht bij de afdeling WMO van jouw gemeente. Daar kijken ze samen met jou hoeveel uur per week je hulp nodig hebt en welke soort hulpverlening het beste bij jou past.