Personal Coaching – Begeleiding

Services

Wat ik doe

Wie ik ben

Mijn naam is Janet Cuber geboren 1972 in Koethen (Duitsland). Op 20 jarige leeftijd ben ik naar Nederland verhuisd. In al die jaren zijn leuke dingen maar ook minder leuke dingen op mijn pad gekomen. Wat heeft gemaakt wie ik nu ben en waar ik voor sta.

Ik had niets willen missen!

In 2014 heb ik mijn opleiding tot Maatschappelijk werker en Verzorgende IG afgerond.
Tevens heb ik in 2017 mijn door de beroepsvereniging NOBCO erkende opleiding tot Professional Leadership Coach succesvol afgerond. Aanvullend ben ik in maart 2018 gestart met de opleiding Mediumschap en Spirituele ontwikkeling.

Coaching/Begeleiding/Advies.
Waarom Genderidentiteit?
Waarom Begeleiding?
Waarom Coaching?

Omdat ik mijn ervaring en opleiding wil inzetten voor degene die mijn hulp wil, te ondersteunen en te begeleiden in zijn eigen zoektocht.

Genderidentiteit

In de tweedeling in mannen en vrouwen herkent niet iedereen zich, er is meer. Er zijn mensen die weliswaar biologisch man zijn, maar die zich (meer) vrouw voelen en mensen die biologisch vrouw zijn, maar zich (meer) man voelen. Ook zijn er mensen die zich beide voelen, of geen van beide. De pluriformiteit van de samenleving heeft niet alleen te maken met kleur, cultuur of seksuele voorkeur, maar ook met het feit dat er meer dan twee genders bestaan.

‘Gender’ gaat om expressie, maar ook om verwachtingen: hoe gedraag je je als jongen of meisje? Maar ook hoe je verwacht wordt je te gedragen als jongen of als meisje.
Deze rollen, verwachtingen en hoe we ons ernaar gaan gedragen, dat is gender. Je lichaam en je biologisch geslacht zijn als hardware, je hebt het gekregen bij je geboorte. Indien het je niet bevalt is het geen zaak van snel even herformatteren: een IBM wordt niet zomaar een Apple-computer als je er andere software op installeert. Anders dan vele mensen denken behoort ook dat diepe gevoel van man, vrouw of tussenwezen te zijn bij je hardware. Wat je voelt, is wat je voelt, los van oordelen van anderen, los van wat sociaal ‘past’ of niet. Niemand kan je opleggen wat je moet voelen!

Zit u met vragen over uw genderidentiteit, of heeft uw kind zulke gevoelens?
Janet Cuber Coaching beantwoordt graag al uw vragen.

Begeleiding

Zit u niet lekker in uw vel? Voelt u zich vaak alleen of eenzaam? Trekt u zich steeds meer terug en voelt u zich onzeker in het contact met anderen? Vindt u het lastig om iedere morgen op te staan en uw dag op een prettige manier in te vullen? Laat u de post en de administratie steeds vaker liggen omdat u het overzicht niet meer heeft? Is het rommelig in uw huis en onrustig in uw hoofd? Dan heeft u wellicht behoefte aan ondersteuning bij uw dagelijkse bezigheden.

Misschien heeft u net dat zetje in de rug nodig om zelf de draad weer op te pakken. Wellicht is er meer aan de hand en zoekt u iemand die u helpt om overzicht, rust en structuur te brengen in uw leven. Janet Cuber Coaching biedt u de hulp die u nodig heeft, gewoon in uw eigen leefomgeving. Afhankelijk van wat u nodig heeft, is één of enkele afspraken per maand wellicht voldoende. Heeft u meer behoefte aan ondersteuning, dan ziet u mij misschien een paar keer per week of zelfs dagelijks. Bij Janet Cuber Coaching kunt u uw verhaal kwijt. U kunt al uw vragen en twijfels voorleggen. Janet Cuber Coaching biedt u een luisterend oor en doet er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen, daar waar u dat nodig heeft. Professioneel & praktisch.

What I Do

Begeleiding, Personal coaching

Neem contact op

Tramstraat 5
8331 GL Steenwijk

Personal coaching

Personal coaching kan over levensvragen gaan. Het kan te maken hebben met de privésituatie, maar ook met het werk. Personal coaching gaat over relaties, over zingeving, over het aanleren van nieuw gedrag. Personal coaching vindt plaats op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel gebied.
Streven naar verbeterde relaties op het werk en privé.

Personal coaching is bedoeld voor iedereen die wil werken om de gang er weer in te krijgen, te bewegen. Meer voldoening willen halen uit je leven. Misschien een nieuwe inspiratiebron zien te vinden. Een traject personal coaching helpt je bij het optimaliseren van zo’n vooruitgang. Het helpt je grenzen te verleggen en gaat in tegen je belemmerende overtuigingen. Je komt los uit de beklemmende situatie waar je voor je gevoel in verkeert. Het is bestemd voor mensen die beter willen omgaan met hun eigen persoon en behoefte hebben aan bezinning. Een traject levert een bijdrage aan verbeterde relaties op het werk en in je privé leven. Meer plezier in wat je doet en een heldere kijk op jezelf.