Personal coaching

Voor wie

Personal coaching is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer voldoening en inspiratie.

Een traject personal coaching helpt je grenzen te verleggen en gaat in tegen je belemmerende overtuigingen.

Je komt los uit de beklemmende situatie waar je voor je gevoel in verkeert.

Je leert relaties op het werk en in je privéleven te verbeteren, je krijgt een heldere kijk op jezelf en vooral: meer plezier in het leven.

Hoe gaan we aan de slag?

Na een kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Steenwijk of bij jou thuis, gaan we in een reeks coaching-gesprekken aan de slag met je twijfels en zorgen, maar ook met je passies en talenten.

Voordat een traject van start kan gaan, vindt er kosteloos een kennismakingsgesprek plaats. Een belangrijk moment waarop we samen verkennen wat je coachvraag is. Ik maak hierbij een inschatting van het aantal sessies dat nodig is.

Ik coach je graag naar een leven waarin je helemaal jezelf kunt en mag zijn.

Het traject

Een coaching traject verloopt volgens een stappenplan, van kennismaking naar coaching. Ik streef ernaar te werken zonder wachttijden.

Bel je vandaag, dan heb je binnen 5 werkdagen een kennismaking.

Overeenkomst

Na de kennismaking stuur ik je een offerte. Hierin wordt omschreven wat de aanleiding, de doelstelling, de werkwijze, het tijdspad en de kosten van het traject zijn. Na ondertekening van de offerte worden afspraken ingepland en kan het traject van start gaan.

Coaching

Na de intakefase volgen de sessies afhankelijk van de behoefte. Ik zet gerichte oefeningen en opdrachten in om te werken aan de doelen. Uitgangspunt is dat de gecoachte zelf verantwoordelijk is voor het resultaat en de inhoud van het coachtraject. Een traject wordt altijd afgerond met een evaluatie.

Tijdstip, duur en frequentie van de sessies

Omdat het aantal benodigde sessies en de duur ervan per situatie verschilt, stemmen we dit bij aanvang en in de loop van het traject in goed overleg af. De gesprekken vinden bij voorkeur overdag plaats. De sessies kunnen eventueel ook in de avonduren plaatsvinden.

Locatie

De locatiemogelijkheden zijn: de coachpraktijk in Steenwijk of intern bij een organisatie.

Voor een coachwandeling zijn de mogelijkheden divers. Samen bepalen we wat het prettigst is.