Relatiecoaching

Om relatiecoaching te overwegen hoef je echt niet altijd grote problemen te hebben. Ook een goede relatie kan immers beter. Onder begeleiding van een coach aan je huwelijk werken geeft een flinke boost aan je relatie.

Relatiecoaching kan een goed idee zijn als je in je relatie op lastige problemen stuit. Bijvoorbeeld als je merkt dat de communicatie steeds stroef loopt, waardoor het moeilijk is om elkaar echt te bereiken. Of als je zo druk bent met de dagelijkse dingen dat je elkaar uit het oog dreigt te verliezen. Misschien ben je op een punt aangekomen dat je huwelijk meer energie kost dan oplevert. Dit zijn belangrijke signalen, die je beter niet kunt negeren. Als relatiecoach help ik jou om te kijken wat er aan de hand is. Samen gaan we op zoek naar een oplossing.

Het traject

Een coaching traject verloopt volgens een stappenplan, van kennismaking naar coaching. Ik streef ernaar te werken zonder wachttijden.

Bel je vandaag, dan heb je binnen 5 werkdagen een kennismaking.

Overeenkomst

Na de kennismaking stuur ik je een offerte. Hierin wordt omschreven wat de aanleiding, de doelstelling, de werkwijze, het tijdspad en de kosten van het traject zijn. Na ondertekening van de offerte worden afspraken ingepland en kan het traject van start gaan.

Coaching

Na de intakefase volgen de sessies afhankelijk van de behoefte. Ik zet gerichte oefeningen en opdrachten in om te werken aan de doelen. Uitgangspunt is dat de gecoachte zelf verantwoordelijk is voor het resultaat en de inhoud van het coachtraject. Een traject wordt altijd afgerond met een evaluatie.

Tijdstip, duur en frequentie van de sessies

Omdat het aantal benodigde sessies en de duur ervan per situatie verschilt, stemmen we dit bij aanvang en in de loop van het traject in goed overleg af. De gesprekken vinden bij voorkeur overdag plaats. De sessies kunnen eventueel ook in de avonduren plaatsvinden.

Locatie

De locatiemogelijkheden zijn: de coachpraktijk in Steenwijk of intern bij een organisatie. Voor een coachwandeling zijn de mogelijkheden divers. Samen bepalen we wat het prettigst is.